Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kulüplerden beIN Sports’a protesto: Futbolcular bir dakika süreyle mücadeleyi bırakacak

Süper Lig ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, yayımladıkları ortak açıklamayla, yayıncı kuruluş beIN Sports’un yükümlülüklerini yerine getirmemesinden ötürü Süper Lig’in 13. haftası ve PTT 1. Lig’in 15. haftasında oynanacak tüm müsabakaların başında futbolcuların 60 saniye boyunca mücadele etmeyerek bu durumu protesto edeceklerini duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Süper Lig Kulüpleri ve 1. Lig Kulüpleri olarak Süper Lig’in 13. haftasında ve TFF 1. Lig’in 15. haftasında oynanacak tüm müsabakalarda başlama düdüğüyle birlikte bütün futbolcular 60 saniye süresince mücadele etmeyerek protesto eyleminde bulunacaktır. Mevcut belirsiz durumun sona ermesi ve kulüplerimizin sözleşme koşulları gereği hak ettikleri şartların yerine getirilmesi için gerekirse hukuk çerçevesinde ve benzeri bu tarzda aksiyonların alınacağından kimsenin şüphesi olmasın”  denildi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.