“AKP daha önce hiçbir hükümetin yapmadığını yapıp yurtdışındaki Türkler’i kendi partisinin uzantısı olarak görüyor ve onlara partiler kurduruyor” – Doç. Dr. Hakan Güneş ile söyleşi

Gülçin Karabağ, konuğu İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Güneş ile Avrupa ülkelerinde “Bozkurtlar” adı verilen ülkücü oluşumların yasaklanması üzerine konuştu.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.