Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Genç siyasetçiler Boğaziçi Üniversitesi’ni konuştu: Muhalefet partilerinin gençlik örgütlerinin liderleri “YÖK kapatılmalı” dedi

Türkiye, 2021 yılına Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu’ya yönelik protestolarla girdi. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri 4 Ocak’tan beri, Melih Bulu’nun istifasını talep ederek protestolarına devam ediyor. Başka üniversitelerden de öğrencilere destek geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Halkların Demokratik Partisi Gençlik Meclisi Sözcüsü Betül Ünsal, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Talha Aktulum, Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Baran Deniz Bağatur ve Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel, üniversite eylemlerine ilişkin Hazar Dost’un sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.