Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 20. hafta: Hoşgeldin Fernando Muslera

Süper Lig’de 20. hafta dün (21 Ocak) oynanan maçlar ile tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kalırken Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü 4-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Galatasaray,ise çarşamba günü (20 Ocak) oynanan maçta Denizlispor’u 6-1 ile geçti.

Hoşgeldin Fernando Muslera 

Geçen sezon Rizespor deplasmanında kaval ve alt adale kemiği kırılan Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, sakatlanmsından tam 217 gün sonra sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı. 

Galatasaray için bir kaleciden daha fazlası olan 34 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi, Fatih Terim, onun yerini doldurmak için kaleci transferi yapsa da yeri kolay kolay dolan bir futbolcu olmadığını kanıtladı. Taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Muslera, yeşil sahalara geri döndü. 

Süper Lig’de 20. haftada alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.