Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manisa’da dört genç yol kenarında ölü bulundu – “İntihar ettiklerini düşünmüyoruz”

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi yakınlarında dün (31 Ocak) dört gencin cansız bedenleri bulundu. Yaşları 20 ile 25 arasında olan dört gençten üçünün silahla, birinin ise boynu kırılarak öldürüldüğü düşünülüyor. Gençlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir’e götürülürken jandarma cinayetlerin detaylarını araştırıyor. 

31 Ocak Pazar günü öğleden sonra tarladan gelen silah seslerinin ardından bölgeye giden vatandaşlar, gençlerin cansız bedenleriyle karşılaştı. Hayatlarını kaybeden gençlerin isimleri Muharrem Zengin (22), Ümit Zangal (20), Serkan Zangal (23) ve Neşet Dalgın (25) olarak açıklanırken Zengin’e ait Kestelli’deki bağevine, Manisa’nın Alaşehir ilçesinden geldikleri öğrenildi.

Manisa Valiliği tarafından dün (31 Ocak) yapılan açıklamada, olay yerinde bulunan tüfeğin Muharrem Zengin’in babasına ait olduğunu belirtilirken üç kişinin silahla öldürüldüğü, bir gencin ölüm nedeninin ise araştırıldığını söylendi. Köyde yaşayan vatandaşlar ise jandarmanın ilk gözleminin, ölüm sebebi belli olmayan kişinin boynu kırılarak öldürüldüğünü yönünde olduğunu belirtti.  

Ulaştığımız Kestelli Mahallesi Muhtarı Ekrem Gürbüz, ‘‘Muharrem Zengin çok iyi, çok efendi bir çocuktu. Kavgayla, gürültüyle bu zamana kadar işi olmadı. Hepimiz böyle bir şey yaşandığı için çok şaşkınız. Beklemiyorduk. İntihar ettiklerini düşünmüyoruz ama jandarmanın soruşturmasını bekliyoruz’’ dedi. 

Yerel kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, hayatını kaybeden dört genç liseden arkadaştı. Ahmetli’de yaşamayan Serkan Zangal, Neşet Dalgın ve Ümit Zangal’ın ilçeye asker eğlencesi için geldiği, eğlenceden sonra Muharrem Zengin’e ait bağevine gittikleri iddia edildi.

Bu iddiayı sorduğumuz Muhtar Gürbüz, 29 Ocak günü köyde bir asker eğlencesi olduğunu, askere gidecek olan genci otogardan uğurladıklarını anlatırken hayatını kaybeden gençlerden sadece ikisini orada gördüğünü söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler