Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Refah İçin Hukuk (14): Hukuk herkesi bağlar

Medyascope’ta aylık Refah İçin Hukuk programının 14. yayınında, Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Av. Mehmet Gün, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesi ve HDP’ye kapatma davası açılması bağlamında hukuk-siyaset ilişkisini, AKP Genel Başkanı ve 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Sözleşmesi’nden çıkma ve Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal‘ı görevden alma bağlamında da yetkilerini aşıp aşmadığını değerlendirdi.

Hukukun herkesi bağladığına dikkat çeken Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Av. Mehmet Gün, Erdoğan’ın 2 Mart 2021’de açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı’nın da beklenen hukuk reformu olmadığı görüşünde.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.