Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın köpeklerini kaçıran beş kişi tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles kenti polisinden perşembe (20 Nisan) günü yapılan açıklamada, şarkıcı Lady Gaga’nın Fransız buldog cinsi köpeklerini geri getiren kadın da dahil olmak üzere beş kişinin tutuklandığı belirtildi.

ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın köpeğini çalan biri kadın toplam beş kişinin tutuklandığı açıklandı. Los Angeles polisinin yaptığı açıklamada, köpek hırsızlarının köpekleri çok değerli oldukları ve binlerce dolara satabilecekleri için çaldıkları, olayın Lady Gaga ile doğrudan bir ilgisi olmadığı belirtildi.  

Yetkililer, Lady Gaga’nın köpeklerini bulana 500 bin dolar ödül vereceğini açıklamasının üzerine köpekleri polis merkezine götüren kadının da zanlılarla bağlantısı ortaya çıkarıldığı için tutuklandığını açıkladı.

Lady Gaga’nın köpeklerinin bakıcısı Ryan Fischer ise hırsızların kendisine silahla saldırdığını ve ölümden döndüğünü söyledi. Fischer, saldırıya uğradığında yanında Asya, Koji ve Gustav adlı köpeklerin olduğunu ve saldırıda hırsızların Koji ve Gustav’ı çaldıklarını anlattı.

Derleyen: Zelal Direkçi

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.