Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uluslararası Kriz Grubu: “ABD, Türkiye’yi D. Akdeniz’de bölgesel platformlara dahil etmek için ağırlığını kullanmalı” – Nigar Göksel ile söyleşi

Uluslararası Kriz Grubu, Ankara ile Atina arasında “1970’lerden bu yana en uzun süreli askeri zıtlaşma” ertesinde başlayan kırılgan diyalog sürecinin sürdürülebilir kılınması için öneriler içeren yeni bir rapor yayınladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Atina ziyaretiyle eş zamanlı olarak yayınlanan “Türkiye-Yunanistan: Denizlerde gerilim siyasetinden diyaloğa” başlıklı raporun yazarlarından Uluslararası Kriz Grubu Türkiye Direktörü Nigar Göksel, iki ülke ilişkilerini ve uzlaşma arayışlarının devam etmesi için önerilerini anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.