Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meraklısına Bilim (100) – Dr. Zöhre Kurt ile atık yönetimi ve atık teknolojileri: “Geri dönüşümden ziyade, geri dönüştürülmesi gerekmeyen malzeme kullanımına geçilmeli”

Bilim Akademisi işbirliğiyle hazırladığımız Meraklısına Bilim’de bu hafta, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden, BAGEP Ödülü ve Loreal-UNESCO “Bilim Kadınları İçin” Programı Ödülü sahibi Dr. Zöhre Kurt ile atık yönetimi, atık teknolojileri, geri dönüşüm üzerine konuştuk, Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj sorununa değindik. Kurt, geri dönüşümün önemli olduğunun fakat geri dönüştürülmesine gerek olmayan maddelerin kullanılmasının doğa için daha iyi bir çözüm olacağının altını çizdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.