Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Aile Hekimliği Derneği Başkanı Dr. Kutbettin Demir: “Aşı olacaklar Sinovac bekliyor, zamanında Sinovac için yapılan bilgilendirme şimdi BioNTech için yapılmalı”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşısının kamu ve özel hastanelerin yanı sıra artık aile sağlığı merkezlerinde de yapılacağını açıkladı. ALO 182, e-nabız ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alarak başvuran vatandaşlar, aşılar için uygun saklama koşullarını taşıyan merkezlerde aşı olabilecek. Peki aşılar aile sağlığı merkezlerinde nasıl saklanıyor? İlk günde aşıya talep ne durumdaydı? İstanbul Aile Hekimliği Derneği Başkanı Dr. Kutbettin Demir bu soruları Medyascope yayınında cevaplandırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.