Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Danimarkalı futbolcu Eriksen maç esnasında fenalaştı, kalp masajı yapılan Eriksen’in bilincinin açık olduğu açıklandı

EURO 2020’de B Grubu ilk maçında bugün (12 Haziran) Danimarka ile Finlandiya karşılaştı. Mücadelenin 45. dakikasında Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen, bir anda yere yığıldı. Uzun süre kalp masajı yapılan 29 yaşındaki futbolcu, sedye ile soyunma odasına götürüldü. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Eriksen’in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu açıkladı. Kısa süre sonra ise beklenen iyi haber geldi. Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen’in bilincinin açık olduğunu açıkladı. UEFA, Danimarka-Finlandiya karşılaşmasının Türkiye saati ile 21.30’da kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. 

E3srHdDX0AsOLnT.jpg

Christian Eriksen, ilk yarının son bölümünde fenalaşarak yere yığıldı

EURO 2020’de B Grubu ilk maçında bugün (12 Haziran) Danimarka ile Finlandiya karşılaştı. Golsüz eşitlik ile devam eden mücadelenin 45. dakikasında Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen, bir anda yere yığıldı. 29 yaşındaki futbolcunun tedavisi için sahaya giren sağlık görevlileri, 29 yaşındaki futbolcuya uzun süre kalp masajı yaptı. Stadyumda bulunan herkesin duygu dolu bekleyişinin ardından Eriksen, sedye ile soyunma odasına götürüldü. Yaşanan olaydan bir müddet sonra açıklama yapan UEFA, Eriksen’in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu kamuoyuna duyurdu. UEFA’nın açıklamasından kısa süre sonra iyi haber geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Danimarka Futbol Federasyonu, “Eriksen uyanık ve bilinci yerinde. Tetkikler yapılıyor’’ paylaşımında bulundu. Danimarka-Finlandiya karşılaşmasının Türkiye saati ile 21.30’da kaldığı yerden devam edeceği açıklandı.

29 yaşındaki futbolcu, mücadelenin 45. dakikasında bir anda yere yığıldı.

E3skqVQWYAwymvq.jpg

29 yaşındaki futbolcu, mücadelenin 45. dakikasında bir anda yere yığıldı.

https://twitter.com/trtspor/status/1403756505040629760?s=20

Danimarkalı futbolcular, yerde tedavi gören Christian Eriksen’in etrafında çember oluşturdu.

https://twitter.com/trtspor/status/1403757731870302220?s=20

Christian Eriksen, sağlık görevlileri tarafından soyunma odasına götürüldü.

Christian Eriksen’in soyunma odasına sedye ile taşınırkenki görüntüsü:

https://twitter.com/sporcope/status/1403762676405313545?s=20

Christian Eriksen’in kız arkadaşı Sabrina Kvist Jensen, Eriksen’in yaşadığı sağlık probleminin ardından büyük üzüntü yaşadı.

Christian Eriksen’in kız arkadaşı Sabrina Kvist Jensen, Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Danimarkalı ve Finlandiyalı taraftarlar, Christian Eriksen’e destek tezahüratlarında bulundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.