Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TIME dergisi Bodrum’u dünyanın en müthiş 100 yeri arasında gösterdi – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: “Dünyaya damgasını vurmuş bir derginin Bodrum’a yer vermesi bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti”

Dünyanın en saygın haber ve politika dergilerinden TIME, 2021 yılının “Dünyanın en müthiş 100 yeri” listesini yayımladı. Listede geçen yıl Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) en prestijli dergilerinden biri olan Archtitecture Digest’ın “2020’de görülmesi gereken turizm destinasyonları” listesine eklediği Bodrum da yer aldı. TIME, Bodrum’u “Yükselişteki Riviera” sloganıyla tanıttı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bu gelişmeyi Medyascope yayınında değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.