Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne Petrocub’ı deplasmanda yenerek başladı: 0-1

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında dün akşam (22 Temmuz) Moldova’nın Petrocub takımına konuk olduğu maçı, 16. dakikada Caner Osmanpaşa’nın golü ile 1-0 kazandı. 

https://twitter.com/SivassporKulubu/status/1418283483408052225

Sivasspor, dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında Moldova temsilcisi Petrocub’a konuk oldu. Maça iyi başlayan Sivas temsilcisi, 16. dakikada Fayçal Fajr’ın sol taraftan kullandığı kornerde savunmadan seken top kale alanında boşta kaldı. Oluşan karambolde topu önünde bulan Caner Osmanpaşa, topu ağlara göndererek Sivasspor’u 1-0 öne geçirdi. 

İlk devre kalesine pozisyon vermeyen İç Anadolu temsilcisi, pozisyona girse de değerlendiremedi ve ilk devre 1-0 tamamlandı. 

Petrocub, ikinci devre gol için yükense de Sivasspor, skorun eşitlenmesine izin vermedi. Maçın 90+5. dakikasında penaltı kazanan Sivasspor, Mustapha Yatabare’nin kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Böylece maç 1-0’lık skorla tamamlandı. 

Rövanş 29 Temmuz’da Sivas’ta oynanacak. Sivasspor, Petrocub’ı elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Batum-BATE Borisov eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.