Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Marmaris’teki son durumu Belediye Başkanı Mehmet Oktay aktardı: “Hisarönü’nde yangını kontrol altına almıştık ama alevler yeniden yükseldi”

Türkiye günlerdir 100’ü aşkın noktada çıkan yangınlarla sarsılıyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde de etkili olan yangına müdahale sürüyor. Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkiindeki ormanlık alanda beş gün önce çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ve Orhaniye mahallelerinde etkili oldu. Bölgeye sevk edilen helikopterler ile uçaklar yangınlara havadan müdahale ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay bölgedeki son durumu Medyascope’a anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler