Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzmir’de sinyalizasyon kablolarının kesilmesi nedeniyle İZBAN seferleri aksıyor

İzmir’de tren sinyalizasyon hattındaki kabloların kesilmesi nedeniyle İZBAN seferlerinde aksama yaşanıyor. İzmir Banliyö Taşımacılığı A.Ş.’nin (İZBAN) Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Sinyal kablolarına kesilerek zarar verilmesi nedeniyle Halkapınar-Aliağa arasında tüm hat boyunca seferlerimize ara verdik. Halkapınar-Tepeköy, Tepeköy-Selçuk hatlarında seferlerimiz devam ediyor” denildi.

Olayın Salhane Tren İstasyonu’nda meydana geldiği, ekiplerin çalışmaları neticesinde seferlerin gecikmeli olarak devam edeceği belirtildi. Ağustos ayında da Kemer Tren İstasyonu’nda bulunan sinyal kabloları kesilmiş seferlerde aksama meydana gelmişti.

İzmirliler de yaşanan aksaklığa tepki gösterdi:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.