Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (28 Ekim 2021): Taksicilerin İmamoğlu protestosu, Aydın Selcen ile “büyük ihtimalle” Glasgow’da olacak Erdoğan-Biden görüşmesi

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden ile “Roma’da değil ama büyük ihtimalle Glasgow’da görüşeceklerini” söylemesinin ardından, Türkiye-ABD ilişkilerini ve olası görüşmede masada konuları Medyascope yorumcusu ve eski diplomat Aydın Selcen ile konuştuk. (05:09 -18:14)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni teklifini bugün 10. kez Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME) toplantısında gündeme getirecek. Taksiciler toplantı öncesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu protesto etti. Yaşananları Medyascope muhabiri Ali Macit aktardı. (20:53-26:25)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.