Haber Hafta Sonu (20 Kasım 2021): Sera Kadıgil ile siyasetin ve solun gündemi, Doğu Eroğlu ile Türkiye’deki Selefi hareketin IŞİD yol ayrımı

Editör: Murat Aksoy

Haber Hafta Sonu‘nda bu akşam Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ile siyasetteki son gelişmeleri ve sol partilerin üçüncü ittifak arayışlarını, muhabirimiz Doğu Eroğlu ile Türkiye’deki Selefi cemaatlerin IŞİD’e katılma sürecinde İslami Etüt Toplantıları’nın rolünü ve dağılma süreçlerini konuştuk. 

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.