Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un yedinci sayısı yayında: “Bırak Dağınık Kalsın”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan edebiyat dergisi Mikroscope‘un yedinci sayısı yayında.

Çevrimiçi olarak her ay internet sitesinden okuyucuyla buluşan Mikroscope‘un yedinci sayısında “Bırak Dağınık Kalsın” başlığı altında öykü, inceleme, deneme ve daha pek çok yazı dağınıklıktan doğabilecek özgürlük ve zenginlik potansiyeline göz kırparak bir araya getiriliyor.

Bu sayıda Mikroscope’un açık çağrısıyla yazarlar çeşitlenirken, eğitim konusunun ele alındığı panel düzenlendi.

Mikroscope, bu sayıyı şöyle tanıttı:

“2021’in son sayısında aklımızda dönüp duran, dağılan, etrafa yayılan ve hayatımıza dokunan meseleleri bulacaksınız: Müze Gazhane’yi ve sivil dayanışmasını, cazı ve özgürleştirici bir güç olarak sanatı, aşkın kısa tarihini, bazen olması gerekenlerle olanlar arasında kalan bilincimizi, karmaşa, bereket ve bütünlük fikirlerini bir araya getiren aşure tarifini ve daha fazlası sizleri karşılayacak.”

Mikroscope‘un bu ayki sayısına mikro-scope.com adresinden ulaşabilir ve YouTube kanalından paneli izleyebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.