Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tottenham Hotspur’dan Avrupa kupalarına veda: UEFA, koronavirüs vakaları nedeniyle Rennes karşısına çıkamayan İngiltere temsilcisini hükmen mağlup ilan etti

Takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle Rennes maçına çıkamayan İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur, UEFA tarafından hükmen mağlup sayılmasının ardından Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Tottenham, Avrupa kupalarına veda etti

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Tottenham-Rennes karşılaşması ile ilgili kararını açıkladı. Yapılan açıklamada koronavirüs vakaları nedeniyle Rennes karşısına çıkamayan Tottenham hükmen mağlup ilan edildi. Teknik direktörlüğünü Antonio Conte’nin yaptığı İngiltere temsilcisi, bu kararın ardından UEFA Konferans Ligi’nden elendi. Geçen hafta sekiz futbolcusu ve beş personeli koronavirüse yakalanan Tottenham’ın Rennes maçının yanı sıra ligdeki Brighton maçı da ertelenmişti. Öte yandan Tottenham’ın UEFA Konferans Ligi’ne veda etmesinin ardından Hollanda ekibi Vitesse, Rennes ile birlikte bir üst tura yükseldi. Vitesse, son 16 turunda Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile karşılaşacak. 

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turuna Çekya temsilcisi Slavia Prag ile eşleşmişti. Diğer eşleşmeler ise şöyle:

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1470385015406182404?s=20

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.