Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 14. hafta başlıyor: Cumartesi heyecanlı üç maça sahne olacak 

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) 14. haftası, hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.

25 Aralık Cumartesi, heyecanlı üç maça sahne olacak. Darüşşafaka Beşiktaş Icrypex’i (15:30), Anadolu Efes Gaziantep’i (18:00), Türk Telekom Fenerbahçe Beko’yu (20:15) ağırlayacak. Bu üç maçta, ligde ilk 10 sırada yer alan altı takım mücadele edecek. 

Haftanın açılış karşılaşmasında ise 13:00’te, HDI Sigorta Afyon Belediye ile Frutti Extra Bursaspor karşılaşması oynanacak.

Tofaş’ın konuğu Galatasaray NEF

26 Ekim Pazar gününün öne çıkan maçında playoff potasına girmek isteyen Tofaş, 20:15’te Galatasaray NEF’i konuk edecek. İstanbul’da Bahçeşehir Koleji Semt77 Yalovaspor’u (13:00), Büyükçekmece Pınar Karşıyaka’yı (15:30) ağırlayacak. Saat 18:00’de İzmir’de Aliağa Petkim ile Yukatel Merkezefendi Belediyesi karşılaşacak.

Basketbol Süper Ligi’nde 14. hafta öncesi puan durumu:

BSL’deki 14. haftanın programı ise şöyle:

BSL’de 13. haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.