Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ümit Özlale, İYİ Parti’nin İyi Kalkınma Kongresi’nde Medyascope’un sorularını yanıtladı: “2016’dan bu yana yoksullaşarak büyüyoruz”

İYİ Parti’nin bugün (24 Aralık) düzenlediği İyi Kalkınma Kongresi, “Eşitlenen Türkiye için” yoksulluk, kapsayıcılık ve istihdam üzerine gerçekleşen paneller ile başladı. Yoksulluk ve kapsayıcılık oturumunun moderatörlüğünü ve sunumunu üstlenen İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale, Medyascope‘un sorularını yanıtladı.

Yoksulluğu salgından sonra daha fazla konuştuğumuzu ancak Türkiye’nin derin yoksulluğunun daha önceden başladığını söyleyen Özlale, “Özellikle 2016’dan bu yana yoksullaşarak büyüyoruz” dedi.

Kamera: İbrahim Yayan

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.