Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Demirtaş’tan Erdoğan’a: “Benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün”

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” sözlerine yanıt verdi. Demirtaş, “Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün” dedi.

Edirne Cezaevi’nde beş yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Demirtaş, Erdoğan’ın, “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Siyasetçilerin halka, partisine, parlamentoya, bağımsız yargıya hesap verdiğini söyleyen Demirtaş, “Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün” diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen çarşamba (12 Ocak) günü partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında Demirtaş’ı hedef alarak, “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.