Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İçişleri Bakanı Soylu’nun hedefinde yine LGBTİ+ dernekleri var: “Devasa bütçeler aktarıyorlar, propaganda ve iletişim desteği veriyorlar”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir kez daha LGBTİ+ derneklerini hedef aldı. Soylu, “Teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 110’uncu Dönem Kaymakam Adayları Uyum Kursu’nda konuştu.

Soylu’nun hedefinde yine LGBTİ+ dernekleri vardı.

Türkiye’nin refahı, huzuru, güvenliği, başarısı ve asayişinde kurumların teknik kapasitelerinde çok önemli bir noktaya gelindiğini savunan Bakan Soylu, LGBT+ derneklerini şu sözlerle hedef aldı:

“Tehlikenin büyüklüğünü, işin zorluğunu şuradan anlayın; teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki, LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın. Dolayısıyla bu milletin geleceğini korumak için size, sizlerin ferasetine, bilgisine şiddetle ihtiyacımız var.”

“Bu sevda nereden çıkıyor?” demişti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 28 Aralık 2021’de de LGBTİ+ derneklerini hedef almış,Bu sevda nereden çıkıyor? Avrupa’dan ve Amerika’dan. Nasıl çıkıyor? Yurtdışında dernekler, vakıflar var, bizatihi büyükelçilikleri var. Uyuşturucuyla saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Terörle saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Ekonomik olarak saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Neden? Aile yapımız güçlü de onun için. Aile yapımız sarsılmıyor, ondan kalkınıyoruz. Zeminimizi oynak hale getirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ama başaramadılar” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.