Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

KKTC yeni meclisini seçiyor – Doç. Dr. Muhittin Tolga Özsağlam ile söyleşi

KKTC’de Türkiye’den müdahaleler nedeniyle gölgelenen 2020 Ekim’indeki Cumhurbaşkanlığı seçiminden bu yana Ulusal Birlik Partisi liderliğindeki koalisyon hükümetleri dikiş tutturamadı. Son olarak üçüncü koalisyon hükümeti meclisteki çoğunluğunu kaybedince seçim kaçınılmaz oldu. Sol kanat partilerden bazılarının boykot etmeyi düşündüğü pazar günkü (23 Ocak) seçimlerden nasıl bir sonuç bekleniyor? Ana muhalefet partisi CTP’nin Lefkoşa adayı ve partinin MYK üyesi akademisyen Doç. Dr. Muhittin Tolga Özsağlam ile konuştuk. Özsağlam ülkedeki ekonomik kriz koşullarının seçmene etkisini, partisinin olası iktidarında Kıbrıs çözümüne ve Türkiye ile ilişkilere yönelik yaklaşımını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler