Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Altı muhalefet partisi liderinden ilk ortak fotoğraf

CHP, İYİ Parti, DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti liderleri, bu akşam (12 Şubat) Ankara-Ahlatlıbel’de yemekte bir araya geldi. Liderler, ilk kez ortak fotoğraf verdi.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarıyla ilgili görüşmelerin tamamlanmasının ardından muhalefet liderleri bu akşam ilk kez bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, Ankara-Ahlatlıbel’deki Çankaya Belediyesi Tesisleri’nde buluştu.

İlk olarak ev sahibi Kemal Kılıçdaroğlu tesislere geldi.

Ardından sırasıyla Davutoğlu, Uysal, Akşener, Babacan ve Karamollaoğlu.

Kılıçdaroğlu, liderleri kapıda tek tek karşıladı.

Ardından yemeğe geçildi.

Kısa süre sonra altı muhalefet partisi liderinin bir araya geldiği yemekten ilk ortak fotoğraflar basına servis edildi.

Liderlerin, yemeğin ardından yazılı açıklamada bulunması bekleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.