Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Misli.com Sultanlar Ligi finallerinde üçüncü maç heyecanı!

Misli.com Sultanlar Ligi final serisinde, VakıfBank-Fenerbahçe Opet arasındaki üçüncü maç bugün saat 20.00’de Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak. Seride ilk iki maçtan birer galibiyetle ayrılan iki ekip eşitliği bozmak için sahaya çıkacak.

Serinin ilk maçında 3-1’lik skorla sahadan galip ayrılan ev sahibi Fenerbahçe Opet olurken, Melissa Vargas 30 sayı, Arina Fedorevtseva ise 18 sayı ile galibiyette önemli rol oynamıştı. Konuk ekip VakıfBank’ta ise Isabelle Haak’ın 33 sayısı mağlubiyeti engellemek için yeterli olmadı. 

İkinci maç ise VakıfBank’ın ev sahipliğinde oynandı. Ev sahibi ekip ilk maçtaki aynı skorla 3-1 galip ayrılarak seride durumu 1-1’e getirdi. Ev sahibi VakıfBank’ta Isabelle Haak ürettiği 27 sayı ile galibiyette önemli rol oynarken, Gabi Guimares de 14 sayı ile mücadele etti. Konuk ekip Fenerbahçe Opet’te ise Melissa Vargas 23, Arina Fedorevtseva da 17 sayı ile mücadele etti. 

Bugünkü karşılaşma öncesinde VakıfBank’ta Isabelle Haak ve Gabi Guimares galibiyette kilit isimler olarak öne çıkarken, Fenerbahçe Opet’te ise Melissa Vargas ve Arina Fedorevtseva’nın performansları önem taşıyor. Saat 20.00’de oynanacak maçta ev sahibi VakıfBank, evinde yakaladığı ivmeyi devam ettirerek seride eşitliği bozmak istiyor. Fenerbahçe Opet ise deplasmandan galip ayrılarak avantajı eline geçirmenin peşinde. Beş maç üzerinden oynanan seride üç galibiyete ulaşan ekip şampiyon olacak.

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.