Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (348): CHP’nin 21 Mayıs İstanbul Mitingi – Tanju Tosun, Nesrin Nas ve Murat Aksoy

Medyascope Açık Oturumu’nun 348. bölümünde Alphan Telek, konukları siyasetbilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, ekonomist, eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Nesrin Nas ve Politikyol Genel Yayın Koordinatörü gazeteci-yazar Murat Aksoy ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 21 Mayıs’ta İstanbul’da yapacağı mitingi ele aldı.

Nesrin Nas: “Bu bir parti mitinginin ötesinde”

21 Mayıs mitinginin etkilerinin değerlendirildiği programda Dr. Nesrin Nas şu an muhalefetin parti sembollerinden çok daha fazlasına ihtiyaç duyduğunun altını çizerek “Bu bir parti mitinginin ötesinde” dedi.

Murat Aksoy: “CHP’de baskın ve erken seçim beklentisi var”

Gazeteci-yazar Murat Aksoy ise bu mitingin CHP’nin daha önce Mersin’de başlattığı mitinglerin bir devamı olduğunu söyledi ve “CHP’de baskın ve erken seçim beklentisi var” diye ekledi.

Tanju Tosun: “Kılıçdaroğlu kariyerist bir siyasetçi değil”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dönemdeki performansının ve adaylık ihtimalinin değerlendirildiği kısımda siyasetbilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, “Kılıçdaroğlu kariyerist bir siyasetçi değil” dedi ve CHP liderinin hakikat siyaseti izleyerek geniş kitlelerde destek gördüğünü belirtti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.