Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Beşli çeteleri, SADAT’ları ezeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  nedeniyle “Büyük Gençlik Yürüyüşü” düzenledi. Ankara’nın Kızılay semtinden başlayan yürüyüş Anıtkabir’de son buldu. Yaklaşık 4 kilometre gençlerle birlikte yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’in önünde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından gençlerle birlikte Atatürk Mozolesi’ne çelenk bıraktı.

81 ilden Büyük Gençlik Yürüyüşü’ne katılan CHP’li gençler, “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” sloganı attı. CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik de konuşmasında “Gönlümüzden geçen cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

“Kavgasız ve omuz omuza ikinci yüzyıla Türkiye’yi hazırlamak zorundayız” diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: 

“Birlikte, kararlı ve toplumun her kesimini kucaklayarak, 84 milyon insan tek yürek olarak ikinci yüzyılda Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini yeniden yaşatacak. Beşli çetelerin olduğunu biliyorum, SADAT’ların olduğunu biliyorum. Biz hep beraber önümüzdeki beşli çeteleri, SADAT’ları ezeceğiz. Bizler ne beşli çetelere, onların yandaşlarına ne de reislerine hiçbir zaman diz çökmeyeceğiz.” 

“Genç bir iktidar ülkeyi düştüğü bataklıktan kurtaracak”

CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik de iktidarı eleştirerek şunları söyledi: 

“AKP artık yaşlı bir iktidar. Ne ülkeye ne de biz gençlere söyleyecek yeni bir sözleri kalmadı. Buradan tekrar sesleniyoruz, önümüzdeki ilk seçim gençlerin sandığa damga vurduğu seçim olacaktır. Yepyeni ve genç bir iktidar ülkeyi düştüğü bataklıktan kurtaracaktır.” 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.