Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Babacan’a Aydın-Kuşadası’nda tepki: “Sizden utanıyorum”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aydın-Kuşadası’ndaki ziyaretinde bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaş, “Size hakkımı helal etmiyorum. Ankaralıyım ama sizden utanıyorum” dedi.

Video: Kuşadası’nda Ali Babacan’a tepki | “Sizden utanıyorum” (ALTYAZILI)

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Aydın-Kuşadası’nda vatandaşlara seslendi. İktidar olmak için yola çıktıklarını belirten Babacan’ın gündeminde akaryakıt zamları ve döviz krizi vardı.

Babacan, partisinin Kuşadası ilçe binasının açılışını yapmadan önce esnafı ziyaret etti. Bu sırada bir vatandaş Babacan’a tepki gösterdi.

“Size hakkımı helal etmiyorum” diyen vatandaşa Babacan, “Konuşup gidiyorsunuz ama” dedi.

Vatandaş ise Babacan’a, “Ne yapayım? Ben sizi o kadar çok dinledim ki, 20 yıl boyunca sizi dinledim. Hiçbir şey yok maalesef. Yazıktır, Türkiye’nin şu haline, doların geldiği duruma yazık. Bütün her şeyimizi sattınız ve siz de bunlara göz yumdunuz. Ben Ankaralıyım ama sizden utandım” diyerek yanıt verdi.

Tepki gösteren vatandaş Babacan’ın yanından, “Provokasyon yapıyorsunuz” denilerek uzaklaştırıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.