Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Uluslar Ligi: Türkiye A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg’u mağlup ederek üçte üç yaptı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu üçüncü maçında Lüksemburg’u Hakan Çalhanoğlu (penaltı) ve Serdar Dursun’un golleri ile 2-0 mağlup etti. 

Türkiye, yoluna doludizgin devam ediyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu üçüncü maçında Lüksemburg ile kozlarını paylaştı. Lüksemburg Stadyumu’nda oynanan mücadelede Portekiz Futbol Federasyonu’ndan António Nobre düdük çaldı. 

Faroe Adaları’nı 4-0, Litvanya’yı ise 6-0 ile geçen Türkiye, Lüksemburg karşısında da zorlanmadı. Ay-Yıldızlılar, rakibini Hakan Çalhanoğlu (penaltı) ve Serdar Dursun’un golleri ile 2-0 mağlup etti. Lider Türkiye gruptaki puanını 9’a yükseltirken; ikinci sırada yer alan Lüksemburg 6 puanda kaldı. 

Öte yandan Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 10. maçına Lüksemburg karşısında çıktı. Bu maçlarda yedi galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet alan milli takım, rakip fileleri 32 kez havalandırıp, kalesinde dokuz gol gördü. 

Türkiye, grubundaki dördüncü maçında 14 Haziran Salı günü saat 21.45’te Litvanya’yı konuk edecek. Müsabakaya İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu ev sahipliği yapacak. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.