Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Altılı masanın pazar günü yapacağı toplantının saat 14:00’te başlaması öngörülüyor

Altılı masanın beşinci toplantısı pazar (3 Temmuz) günü İYİ Parti’nin ev sahipliğinde yapılacak. Daha önce hep akşam yemeğinde bir araya gelen liderlerinin bu defa saat 14:00’te buluşması planlanıyor. Parti yetkilileri değişikliğin nedenlerinin basın mensuplarından gelen talep ve toplantıların geç bitmesi nedeniyle verilen mesajların topluma ulaşmasındaki zorluklar olduğunu aktardı. 

Altı siyasi parti lideri 3 Temmuz Pazar günü beşinci kez bir araya gelecek. İYİ Parti Genel Merkezi’nde yapılacak toplantının saat 14:00’te başlaması öngörülüyor. Liderler bundan önce hep akşam saatlerinde bir araya gelmişti. Buluşma saatinin değişmesinin nedenlerini parti yetkilileri Medyascope’a anlattı.

Gerekçe basın mensuplarının talepleri ve mesajların ulaşmasındaki zorluklar

Medyascope’un ulaştığı parti yetkilileri, hem toplumdan hem de basın mensuplarından toplantının çok geç saatte bittiğine dair eleştiriler aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Yetkililerin aktardığına göre, toplantı geç saatte bittiği için yapılan yazılı açıklamalar gündemde bekledikleri kadar yer almıyor ve basın mensuplarının toplantıları takip etmesi zorlaşıyordu. Bu nedenlerle İYİ Parti’nin toplantının öğle saatlerinde yapılması teklifi diğer siyasi parti liderleri tarafından kabul gördü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.