Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Medipol Başakşehir ve Konyaspor sahne alıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. ön eleme turu heyecanı, bugün (21 Temmuz) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Ülkemizi temsil eden Medipol Başakşehir ile Konyaspor da ilk sınavlarına çıkacak. Başakşehir’in maçı TRT Spor’dan, Konyaspor’un mücadelesi ise A Spor’dan yayınlanacak. 

Medipol Başakşehir’in rakibi Maccabi Netanya

Emre Belözoğlu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. ön eleme turu heyecanı, bugün (21 Temmuz) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir, ilk sınavına İsrail’in Maccabi Netanya takımı karşısında çıkacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan hakem İrakli Kvirikashvili yönetecek. 

Medipol Başakşehir’de Maccabi Netanya karşısında Zulj, Ponck, Azubuike ve Emre Çolak forma giyemeyecek. Bu isimlerin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başakşehir’in Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Mesut Özil’in ise rövanş maçının kadrosunda yer alması bekleniyor. Rövanş karşılaşması, 28 Temmuz Perşembe günü İsrail’de oynanacak. 

Konyaspor, Bate Borisov karşısında

İlhan Palut

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Belarus temsilcisi BATE Borisov ile karşılaşacak. Temsilcimiz, UEFA’nın aldığı karar dolayısıyla her iki maçı da sahasında oynayacak. İlk mücadelede BATE Borisov ev sahibi olacağı için karşılaşmaya seyirci alınmayacak. Saat 22.00’de başlayacak mücadeleyi Portekizli hakem Gustavo Fernandes Correia yönetecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.