Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beyaz Saray yakınlarına yıldırım düştü, dört kişi ağır yaralandı

Amerika Birleşik Devletler’inde (ABD) Beyaz Saray’ın yakınındaki bir parka yıldırım düştü, dört kişi yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

ABD’nin başkenti Washington’da Beyaz Saray’ın yakınındaki Lafayette Parkı’na yıldırım düştü. Olayda dört kişi ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun kritik olduğu belirtildi. Yaralıların kimlikleri ise henüz belli değil.

Olayın ardından parkın bir kısmı kapatılırken İtfaiye ve Acil Sağlık Hizmetleri Departmanı DC Fire and EMS, “Dördünün de yaraları kritik ve hayati tehlike arz ediyordu. Dört hastayı da hızla tedavi edip naklettik ve hepsi bölge hastanelerine götürüldü” açıklamasını yaptı.

Kaynak: BBC

Derleyen: Emine Bıçakcı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.