Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Gençlik Politikaları Koordinatörü Orhun Ertürkmen: “İktidara gelirsek gençlerin barınma sorununu çözeceğiz”

Alphan Telek, konuğu İYİ Parti Gençlik Politikaları Koordinatörü Orhun Ertürkmen ile İYİ Parti’nin gençlik politikalarını ele aldı.

Programın ilk bölümünde Ertürkmen, gençlerle ilgili sahadaki gözlemlerini paylaştı. Ertürkmen, gençlerin geleceksiz ve umutsuz bir manzara içerisinde olduklarını vurgularken yoksullaşmanın gençleri derinden etkilediğini belirtti.

Gençlerin barınma, ekonomi ve pek çok alanda çok ciddi sorunları olduğunu, İYİ Parti olarak bu dertlerin farkında olduklarını belirten Ertürkmen, özellikle eylül ayı yaklaşırken konut ve barınma sorununun gençler için çok daha ciddi bir hale geleceğinin altını çizdi, İYİ Parti iktidara gelirse bu problemi çözecek politika ve önerilerini paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.