Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener’in İstanbul’daki esnaf ziyaretlerinde ikinci gün

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün (20 Ağustos) İstanbul’da esnaf ziyaretlerine devam etti. Sarıyer, Beşiktaş ve Kağıthane ilçelerindeki esnafı ziyaret eden Akşener, Beşiktaş’ta semt pazarında vatandaşlarla buluştu.

Haber: Ali Macit & Ali Deniz Çakır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’daki esnaf ziyaretlerine bugün de devam etti. Akşener ilk durağı Sarıyer’de beş esnafı ziyaret etti ve şikayetlerini dinledi. Akşener, “Ben bu ziyaretlerde hiçbir partiyi yermedim, kendi partimi de hiçbir zaman övmedim. Sizi dinlemeye geldim” dedi. 

“İttifak bozulmasın, birlik olsun” diyen bir vatandaşa ise Akşener, ‘Korkunuz mu var?’ sorusunu yöneltti. “Evet” yanıtını alan Akşener, “Ben yarın o masada buradaki konuşmaları aktaracağım” diye konuştu.  

Bölgede Akşener’i bekleyen iki vatandaşa, İYİ Parti Genel Başkanı hakkındaki görüşlerini sorduk. 2002-2018 yılları arasında AKP’ye oy verdiklerini söyleyen iki vatandaş bundan sonraki seçimde oylarını muhalefetten yana kullanacaklarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısını başarılı bulduklarını ve ittifak halinde oldukları İYİ Parti’yi desteklediklerini söylediler. 

Sarıyer’deki ziyaretinin ardından Beşiktaş için yola çıkan Akşener, Beşiktaş Meydanı’nda yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Meral Akşener Beşiktaş’ta semt pazarını ziyaret etti

Beşiktaş Meydanı’ndan sonra semt pazarına giden Akşener, pazar esnafıyla konuştu. Bir esnaf Akşener’e, “Biz, sizi Başbakan olarak değil, devletin başında görmek istiyoruz” dedi. İYİ Parti lideri, daha sonra İngilizce konuşan bir turiste rastladı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun tercümanlık yaptığı konuşmada turist Akşener’e, “Erdoğan’ı yenmek için birlik olmanız lazım” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.