Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan yasaklanan festivaller için valilere tepki: “Şakşakçılık yapmayın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iptal edilen festivallerle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Valileri uyaran Kılıçdaroğlu, ”Şakşakçılık yapmayın” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle 1-4 Eylül’de düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

Kılıçdaroğlu, festivalin Muğla Valiliği tarafından iptal edilmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. CHP lideri, “Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!” diye yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.