Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Erdoğan TÜGVA Genel Kurulu’nda konuştu, Ankara Barosu’nun yeni başkanı Mustafa Köroğlu oldu

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (9 Ekim) Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) gitti.
  • AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (9 Ekim) Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, “Derdimiz şu an itibarıyla aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak” dedi.
  • Ankara Barosu 67’nci Olağan Genel Kurulu bugün (9 Ekim) ikinci kez Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde toplandı. Genel kurul toplantısının ardından yeni baro başkanının belirlenmesi için saat 09.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Demokratik Sol Avukatlar Grubu’ndan Avukat Mustafa Köroğlu 7 bin 416 oy alarak baronun yeni başkanı oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.