Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD ara seçimlerinde Trump (şimdilik) kaybetti: “Sosyoekonomik gerçekleri göz ardı ederek seçim kazanılmaz” – Dr. Evren M. Dinçer ile söyleşi

ABD’de 8 Kasım’da yapılan ara seçimlerde Cumhuriyetçi Parti’nin oy patlaması yapması bekleniyordu, olmadı. Demokrat Parti birçok noktada oylarını korumayı başardı. Hatta Demokratlar içinde Bernie Sanders’ın temsil ettiği “Demokratik Sosyalistler” oylarını artırdı. Cumhuriyetçilerin bekleneni yapamaması ise Trump’ın “narsizim”ine bağlandı. Türkiye’nin önde gelen sosyal bilimler dergisi New Prspectives on Turkey’in editörü, sosyolog Dr. Evren Mehmet Dinçer‘in, bu yayında Amerikan ara seçimlerine dair analizleri zihin açıcı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.