Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul-Levent’te AVM’deki yangın kontrol altına alındı

İstanbul-Levent’te bulunan MetroCity AVM’de yangın çıktı. Alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından kontrol altına alındı. Yangında can kaybı ve yaralanan olmadı ancak dumandan etkilenenler bulunduğu belirtildi.

İstanbul’da Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi’nin çatı kısmında yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Çalışanlar ve müşteriler tahliye edildi.

Bölgede trafik çift yönlü olarak durduruldu.

Polis ekipleri de AVM’nin etrafını güvenlik şeridi çekerek, vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

Olay yerine giden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Şu an için yaralı veya can kaybı bilgisi yok, yangının büyümemesi için çalışıyoruz” dedi.

Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, can kaybı ve yaralanan olmadığını belirterek, “Ana binaya geçişi zaten engellemiş arkadaşlarımız. Çatıda da hızlı bir şekilde söndürme çalışmasına devam ediyorlar” diye konuştu. Kaya, yangının mühürlü bir işletmenin çatısında çıktığını, detaylı bilgiye itfaiyenin raporu sonucunda ulaşılacağını söyledi.

Leventte AVMde yangın

Yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.