Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (4 Ocak 2023): İmamoğlu’ndan soruşturma açıklaması & Seçim ne zaman olacak?

Editör: Ayşegül Karagöz

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım. Gündem’in bugünkü konukları siyasetçi, ekonomist Dr. Nesrin Nas, siyasetbilimci Prof. Dr. Emre Erdoğan ve Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye yönelik terör soruşturması hakkında Saraçhane’de basın toplantısı düzenledi. İmamoğlu, hem belediyeye yönelik soruşturma hem de siyasi yasak davasıyla ilgili yeni bilgi ve resmi belgeler paylaştı. Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır, toplantıdan canlı bağlantıyla İBB’deki gündemi aktardı.

Altılı Masa liderleri yarın (5 Ocak) yeniden bir araya geliyor. Siyasetçi ve ekonomist Dr. Nesrin Nas, siyasetbilimci Prof. Dr. Emre Erdoğan, İmamoğlu’na verilen cezayı ve İBB’ye açılan soruşturmayı, muhalefette adaylık tartışmalarını, seçime doğru partilerin performanslarını ve erken seçim ihtimalini Gündem’de değerlendirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bugün, Adalet ve Kalkınma Partisi ile ve İYİ Parti’nin grup toplantıları düzenlenecek. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.