Tayland’da aylardır aranıyordu: Uyuşturucu satıcısının “yakışıklı bir Koreliye” benzemek için estetik operasyon geçirdiği ortaya çıktı

Tayland’da aranan bir uyuşturucu satıcısının “yakışıklı bir Koreli erkeğe” benzemek için birden fazla estetik operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Polisler, Seong Jimin takma adlı Saharat Sawangjaeng’ın Bangkok’ta yakalandığını açıkladı.

Tayland’da uyuşturucu satıcılığı suçuyla aranan Saharat Sawangjaeng isimli kişi, Kore adı olan Seong Jimin’i kullanırken geçen hafta Bangkok’taki bir apartman dairesinde yakalandı. Polis, yaklaşık üç aydır aranan 25 yaşındaki Sawangjaeng’ın yüzünün geçirdiği estetik operasyonlar sonucu “tanınmayacak halde olduğunu” açıkladı.

Görgü tanıkları Sawangjaeng’in geçirdiği ameliyatlar sonrası “yakışıklı bir Koreli”ye benzediğini söyledi. Gözaltına alındığı sırada videoya alınan Sawangjaeng, “Yeni bir hayata başlamak istiyorum. Tayland’dan sıkıldım” dedi.

Sawangjaeng, yasadışı uyuşturucu ithalatı yapmakla suçlanıyor.

The Straits Times’ın haberine göre Tayland Polisi’nden Theeradej Thammasutee, Sawangjaeng’ı “Bangkok’taki ekstazi salgınının sorumlularından biri” olarak tanımladı ve şunları söyledi:

“Daha 25 yaşında ve Avrupa’dan ekstazi ithal eden bir uyuşturucu baronu. Biz daha fazla şüpheli olduğuna inanıyoruz. Soruşturmamıza devam ediyoruz.”

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.