Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’nun ağabeyi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu Medyascope’a konuştu: “Aday olmasına çok sevindik, kesin kazanacaktır”


Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’de yaşayan ağabeyi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu Medyascope‘a konuştu. Kardeşinin aday gösterilmesine çok sevindiklerini dile getiren Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, kardeşinin seçimi kazanacağını söyledi.


Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal kılçdaroğlu’nun Tunceli’de yaşayan ağabeyi emekli öğretmen Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, kardeşinin cumhurbaşkanı adayı olmasına çok sevindiklerini söyledi. Kardeşinin aday gösterilmesinin ülke ve halk adına çok sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, “Geleceğimiz için, hepimiz için güzel şeyler olacaktır. Kardeşimin aday gösterilmesine çok sevindik” dedi.

Kardeşiyle sürekli görüştüğünü, son olarak deprem için Malatya’ya geldiğinde bir araya geldiklerini belirten Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, “Seçimi kazanacağına kesin olarak inanıyorum ve çok başarılı bir cumhurbaşkanı olacağını da biliyorum. Çocukken bile çok başarılı biriydi kardeşim. Türkiye ve millet için hayırlı olsun. Kazanması için hepimizin elinden geleni yapması gerekir” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.