Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim ’24 ABD (1): “Casus” Donald Trump, başkan adayı olabilecek mi?

Trump, 2020’de başkanlık görevini bıraktı ama birçok gizli dosyayı bırakmadı. Beyaz Sarayı terk ederken yüzlerce kutu içerisinde devlet sırlarını beraberinde götüren Trump, şimdi casusluk suçundan yargılanıyor. Eğer Trump suçlu bulunursa 400 yıla kadar hapsi istenebilir. Ama buna rağmen Cumhuriyetçi seçmenler Trump’tan vazgeçmiş değil. Trump Cumhuriyetçi ön seçimlerinde hala açık ara fark atıyor. Bunun üzerine Cumhuriyetçilerin %80’i Trump suçlu bulunsa bile Başkan olabilmeli diyor.

Bundan böyle iki haftada bir, her cuma Murat Türsan ve Ali Deniz Çakır sizleri Amerikan seçimlerine hazırlayacak. 2024 Kasım’ına belki daha çok var ama Murat ve Ali Deniz sizi en son, en yeni bilgilerle güncel tutacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.