Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doğan Holding’ten Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın sağlık durumu hakkında açıklama: “Tedavileri devam etmektedir”

Doğan Holding, Yunanistan’ın Leros Adası açıklarında iki çocuğuyla birlikte kaza geçiren Ali ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada çiftin operasyonunun başarılı geçtiği, tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Doğan Holding, Yunanistan’da deniz kazası geçiren Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın sağlık durumlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Holding tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından cuma günü geçirmiş oldukları operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmektedir. Sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgilendirme Doğan Holding ve Esas Holding tarafından paylaşılmaya devam edilecektir.”

Ne olmuştu?

Ali ve Vuslat Doğan Sabancı, çifti iki çocuğuyla birlikte Yunanistan’ın Leros Adası açıklarında kaza geçirmiş, çiftin bindiği zodyak bot kayalıklara çarpmıştı. Ağır yaralanan çiftin tedavileri sürerken, hayati tehlikeleri ise bulunmuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.