Türkiye belki de tarihinin en derin yargı krizlerinden birini yaşıyor. Yargıtay 3. Ceza Dairesinin, Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay hakkında hak ihlali kararı veren Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması ortalığı tam anlamıyla karıştırdı. Muhalefet partileri yaşananları “darbe girişimi” olarak değerlendirirken, krizin nasıl aşılacağı konusunda kimsenin pek bir fikri yok gibi gözüküyor.
Yargıdaki krizi kim çözer: Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!
Bu krizin sorumlusu kim? Bu kaos ortamından nasıl çıkılacak? Bu krizi kim, nasıl çözer? Fikirlerinizi bizimle paylaşın, yayınlayalım. Tek yapmanız gereken, aşağıdaki formu doldurup “Gönder”e tıklamak.
Düşüncelerinizi önemsiyor ve duyurulmasını istiyoruz. Söz Sizde serimize katkıda bulunun, Türkiye’yi ilgilendiren meselelerde sizin de sesiniz duyulsun.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.