Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hava ulaşımına fırtına engeli: Sabiha Gökçen’deki uçuşların yüzde 15’i iptal edildi

Olumsuz hava koşulları hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteorolojik Acil Durum Komitesi’nin (MADKOM) kararıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen’de kapasite düşürüldüğü öğrenildi.

Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.’den (HEAŞ) yapılan açıklamada Sabiha Gökçen’deki uçuşlar yarın (25 Kasım 2023) yüzde 5, pazar günü ise (26 Kasım 2023) yüzde 15 oranında iptal edildi.

Yolculara çağrı yapıldı

DHA’nın haberine göre, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, 25.11. 2023 tarihindeki uçuşların yüzde 5 oranında, 26.11.2023 tarihinde 14:59’a kadar olan uçuşların yüzde 15 oranında iptal edilmesine karar verilmiştir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.