Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aysel Öymen için cenaze töreni düzenlendi | Özel, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu kongreden sonra ilk kez bir araya geldi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Altan Öymen’in eşi Aysel Öymen’in cenaze töreninde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile CHP Kongresi’nden sonra ilk kez bir araya gelen İmamoğlu, “Kendisini iyi görmekten de mutlu oldum. Allah sağlığını, sıhhatini versin. İnşallah hep sağlıkla güzel günlerde bir arada olalım” dedi.

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Altan Öymen’in eşi Aysel Öymen için İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongreden sonra ilk kez bir araya geldi.

Cenaze namazı öncesi İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu kısa bir sohbet etti. İmamoğlu’na törenin ardından Kılıçdaroğlu ile ilgili soru soruldu. İmamoğlu da Kılıçdaroğlu’nu iyi gördüğünü söyledi, “Önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na da hâl hatır sorduk, selamlaştık. ‘Eğer kalacaksanız, vaktiniz olursa misafir etmek isterim’ dedim. Özel bir buluşma planlanmış bu akşam. Öyle vedalaştık, hâl hatır sorduk. Kendisini iyi görmekten de mutlu oldum. Allah sağlığını, sıhhatini versin. İnşallah hep sağlıkla güzel günlerde bir arada olalım” dedi.

Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik katıldı.

Törene katılanlar arasında eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, önceki dönem İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyasetçi, gazeteci, yazar da katıldı.

Taziyeleri Altan Öymen, Onur Öymen, Aslı Öymen, Örsan Kunter Öymen ve aile fertleri kabul etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.