Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Kayıp Prenses” bulundu: Komplo teorileri ile gündemden düşmeyen Kate Middleton ilk kez görüntülendi

Buckingham Sarayı’ndaki kayıp bulundu. Hakkındaki spekülasyon ve komplo teorileri ile gündemden düşmeyen Kate Middleton ortaya çıktı. Kate, eşi Galler Prensi William ile birlikte Windsor’daki evlerinin bulunduğu bölgede alışveriş yaparken görüntülendi.

The Sun tarafından paylaşılan görüntülerde, Kate’in gündelik kıyafetler içinde rahat ve iyi olduğu görülüyor. Videoyu 40 yaşındaki Nelson Silva çekti. Silva, “Kim olduklarını gizlediklerini düşünmüyordum. Bütün o dedikodulardan sonra onları orada görünce şaşırdım. Kate William’la birlikte alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu. Çocuklar yanlarında değildi ama alışverişe çıkacak kadar sağlıklı olması iyiye işaret” dedi.

The Sun’un bugünkü manşeti.

Middleton’ın ortaya çıkması ve paylaşılan görüntüler, sosyal medya kullanıcılarını memnun etmedi. Birçok kullanıcı, videodaki kişinin Kate olmadığına dair paylaşımlar yaptı.

Prens ve Prenses’in ofisi Kensington Sarayı, videoya dair bir açıklama yapmadı.

Ne olmuştu?

17 Ocak’ta geçirdiği karın ameliyatı ve akabinde peşi sıra yayımlanan açıklamalar, Kensington Sarayı’nın 10 Mart’ta Anneler Günü vesilesiyle paylaşılan fakat üzerinde “oynanan” fotoğraf, Kate’den hâlâ ses çıkmaması bazı komplo teorilerini beraberinde getirmişti.

Tüm bu komplo teorileri ve dezenformasyon içeren bilgiler dolaşıma sokuldu, hatta öyle ki “Kate”, “Charles” ve “İngiltere”, Türkiye’de Trend Topic (TT) listesine girdi. Kate hakkında 210 bin, Charles hakkında 130 bin paylaşım yapılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.