Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EURO 2024 hazırlık maçı: Türkiye, Macaristan’dan eli boş döndü

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ile karşı karşıya geldi. Milliler, rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Türkiye, deplasmanda mağlup

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) hazırlıkları kapsamında Macaristan ile kozlarını paylaştı. Puskas Stadyumu’nda oynanan müsabakada hakem Bartosz Frankowski görev aldı.

Vincenzo Montella’nın Türkiye’si, Macaristan karşısında ilk yarıda beklentilerin altında kaldı. Pozisyon bulmakta zorlanan Ay-Yıldızlılar, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Macaristan, ikinci yarıya golle başladı. Liverpool’un yıldız orta sahası Dominik Szoboszlai, kazanılan penaltı vuruşunta takımını öne geçiren isim oldu.

Türkiye, kalan bölümde Arda Güler ve Kenan Yıldız liderliğinde Macaristan kalesinde tehlikeler yarattı. Ancak Ay-Yıldızlılar, aradığı beraberlik golünü bulamadı. 

Türkiye, Macaristan’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Milliler, 26 Mart Salı günü hazırlık maçında Avusturya ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.