Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fehmi Koru değerlendirdi: YRP AKP’ye yerelde kaybettirir mi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi” düzenledi. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra AKP’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum da konuştu. Hem Erdoğan’ın hem de Kurum’un hedefinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Bu arada Erdoğan, isim vermeden Yeniden Refah Partisi’ni de eleştirdi.

AKP mitinginin hemen ardından Yeniden Refah Partisi İstanbul-Zeytinburnu’nda miting düzenledi. Partinin lideri Fatih Erbakan mitingde konuştu.

Gazeteci Fehmi Koru, Yeniden Refah Partisi’nin seçimlere etkisini ve AKP’nin mitingini değerlendirdi.

Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır ise seçimlerin sosyal medyaya damgasını anlattı.

Medyascope muhabiri Ayşegül Karagöz ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Şile temaslarını aktardı.

Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur ise Ankara-Altındağ’da seçmenin nabzını tuttu.

Editör: Aliye Altınışık

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.